ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ATHENS PROPERTIES

Η Εταιρεία

Οι CEOs της ATHENS PROPERTIES είναι πολιτικοί μηχανικοί και μηχανολόγοι μηχανικού οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Συμμετέχουν στον κατασκευαστικό κλάδο από το 2000 και από το 2012 έχουν αναλάβει διάφορα έργα και κατασκευές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Athens Properties είναι κατά κύριο λόγο Τεχνική-Κατασκευαστική Εταιρεία και δευτερευόντως Εταιρεία Ανάπτυξης Ακινήτων στην Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή σύνθετων έργων μηχανικής, καθώς και απλούστερων, όπως ξενοδοχεία, διαμερίσματα ή παραδοσιακές κατοικίες.

Τα κτίριά μας έχουν δώσει μια νέα μορφή σε ολόκληρο το αστικό ή μη τοπίο χωρίς, φυσικά, να χαλάσουν τη φυσική ομορφιά. Κύριος στόχος της εταιρείας στην Ελλάδα είναι να επικεντρωθεί στην κατασκευή και πώληση πολυκατοικιών, πολυτελών βιλών και ξενοδοχείων συνδυάζοντας μια κατασκευή υψηλής ποιότητας με έναν γοητευτικό μοντέρνο σχεδιασμό. Η γκάμα μας περιλαμβάνει διαμερίσματα, μεγάλα και μικρά σπίτια σε ποικιλία τιμών σε διαφορετικά μέρη.

Στόχος μας είναι να ενσωματώσουμε και παράλληλα να αναβαθμίσουμε τη φόρμα και το σχεδιασμό κάθε γειτονιάς συνδυάζοντας τα πιο πρόσφατα πρότυπα κατασκευής με μοναδικές αρχιτεκτονικές φόρμες. Ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη χρήση βιώσιμων λύσεων και υλικών που θα ελαχιστοποιήσουν, εάν όχι εξαλείψουν, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κατασκευής καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της.